Handy Holdall en Handy Rack dakkoffer en dakdragers

Handi Holdall Waterproof opvouwbare dakkoffer  165€ btw in
 
Ref .: AVG0024
Traditionele dakkoffers hebben hun nadelen. Ze kunnen alleen op metalen dakdragers worden gemonteerd en bieden opslagproblemen wanneer ze niet worden gebruikt.
Met een capaciteit van 320 liter is de volledig waterdichte Handi Holdall een geweldig alternatief omdat hij kan worden bevestigd aan beide metalen dakdragers met behulp van de Roof Bar Fitting Kit (inbegrepen) of een HandiRack. Opslag is eenvoudig omdat de Handi Holdall wordt opgevouwen tot een zeer compact formaat van slechts 61 cm x 17 cm x 17 cm.
Materialen van hoge kwaliteit, productieprocessen voor droge zakken en technische kenmerken maken het de HandiHoldall mogelijk om te voorkomen dat water binnendringt tijdens normale en zware weersomstandigheden bij nat weer (op voorwaarde dat de installatierichtlijnen van de fabrikant correct worden opgevolgd). Vier sterke glasvezelpolen bevestigd aan de binnenkant van de HandiHoldall, zorgen voor een stevige basis.

Handirack opblaasbare dakdragers

Handirack 90€ btw in
Bagagedrager opblaasbaar
Ref .: AVG0004
De HandiRack is een gepatenteerd, universeel dakdragersysteem dat in slechts enkele minuten kan worden gemonteerd en verwijderd. Wanneer het niet wordt gebruikt, neemt het weinig ruimte in en is het gemakkelijk op te bergen.
De HandiRack is er in slechts één maat en past op de meeste 2-, 3-, 4- en 5-deursauto's.
 Met een laadvermogen van 80 kg is de HandiRack enorm sterk en voldoet hij aan de internationaal erkende norm voor dakrails ISO / PAS 11154.
Alles wat je nodig hebt is inbegrepen. Een HandiPump voor het opblazen van de dakdragers en HandiStraps van 2 x 3 meter om uw lading vast te maken aan de 5 'D' ring ankerpunten op elke HandiRack.
Als alternatief voor traditionele metalen dakdragers en een solide dakkoffer, kan de HandiRack worden gebruikt in combinatie met de HandiHoldall van 320 liter waterdichte, gemakkelijk op te bergen, opvouwbare daktas.

                                                         Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.